STOL INSPECTION SYSTEMS BV

Detection & weighing

Wat wij doen

Gespecialiseerd in het vervaardigen, verkoop en service van inspectiesystemen.

Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen, verkoop en service van inspectiesystemen voor de levensmiddelen-, chemische-, farmaceutische- en recycling industrie. Onze metaaldetectie, röntgeninspectie en magneetsystemen machines zijn verkrijgbaar in een standaard uitvoering en als maatwerk welke feilloos in haast elke productielijn geïntegreerd kunnen worden. Ook geven wij u graag advies hoe het best te detecteren om te voldoen aan HACCP, BRC, IFS en ISO 22000.

LEVENSMIDDELEN

­
De inspectie apparatuur voor de levensmiddelen industrie bestaan uit metaaldetectie, Rontgen inspectie en magneten. Vanzelfsprekend altijd van hoogwaardig RVS gemaakt en leverbaar in standaard- en maatwerksystemen. Diervoeding valt ook onder deze categorie.

LEES VERDER…

RECYCLING

­
De recycling industrie stelt zijn eigen eisen aan de inspectie machines. Zo wordt er vooral gekeken naar machine bescherming. Hiervoor hebben wij speciale metaaldetectie- en magneetsystemen in robuuste uitvoeringen. Het meest gebruikt zijn lopende band en vrije val systemen met of zonder automatische uitwerp.

LEES VERDER…

CHEMIE

­
Voor de (petro) chemische industrie zijn er metaaldetectie- rontgen- en magneetsystemen beschikbaar. Deze zijn ontworpen voor eenvoudige integratie en met diverse elektronica pakketten om zowel aan prijs- en prestatie verwachtingen van onze klanten te voldoen.

LEES VERDER…

 

 

 

 

Accessoires nog voor detectie?

Naast inspectie apparatuur levert Stol Inspection Systems ook accessoires die een link hebben met metaal- of X-ray detectie. Ons assortiment varieert van testmaterialen in verschillende vormen. Van testkaartjes, teststicks, testballen en flexsticks in verschillende maten. Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment detecteerbare wondverzorging en metaaldetecteerbare pennen.

Testblokken

Verschillende soorten
  • Ferro (FE)
  • Non Ferro (N-FE)
  • RVS 304
  • RVS 316

Beschikbaar in opvallende kleuren.

Testkaarten

Verschillende soorten
  • Ferro (FE)
  • Non Ferro (N-FE)
  • RVS 304

Detectiepleisters

Verschillende soorten
  • Elastisch
  • Premium

Trainingen

Wij verzorgen trainingen voor onder andere operators, kwaliteits- en technische dienst medewerkers. Liever een training op maat? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. 

Controles

Onze deskundige monteurs komen bij u langs en kijken uw hele machine na. Eventuele reparaties worden, indien mogelijk, direct uitgevoerd.
Binnen een week ontvangt u van ons een inspectierapport. Deze kunt u eventueel gebruiken voor de audit van BRC of IFS

Service

Wij willen u graag alle zorg uit handen nemen en voeren daarom ook het onderhoud en eventuele reparaties voor u uit. Uw voordeel; betrouwbare samenwerkingspartner, snelle service en vakkundig onderhoud!

Contact

Bezoek ons

Minervum 7404, 4817 ZG Breda

Bel ons

(+31)76-581 55 99

EMAIL ons

info@stolsystems.com